Mainonnan ydinosaamistaOlen Aarne Ekström,
digitalouden veteraani.Asun vanhassa hirsitalossa yhdessä Itä-uudenmaan pienistä kylistä. Yksin en sentään joudu tomaatteja kastelemaan ja lunta luomaan vaan avovaimoni ja kaksi kissaa lämmittävät vuosisataista torppaa, jonka toimistosta avautuvat sielua rahoittavat peltonäkymät. Ydin Digitalin taustalla toimii projektin laajuuden mukaan puolisen tusinaa ammattilaista ja freelanceriä. Suunnilleen tuon verran jaksat lukea meistä, joten eiköhän mennä saman tien itse asiaan - eli myyntiin.

Tarjouksemme sinulle on tämä: Ydin Digital myy tuotteitasi ja palvelujasi puolestasi. Emme tee kylmäsoittoja vaan optimoimme nettisivusi ja mainostamme sinua Googlessa sekä Facebookissa. Siinä se pähkinänkuoressa. Tarjoamme tätä palvelua, koska mainonnan muuttaminen voitoksi on johdonmukaisin ja luotettavin tapa luoda varallisuutta.


Image

Varmin tapa kerätä hilloa
on maksaa mainonnasta.


Eli jos etsit jotain myyttistä ilmaista Google-näkyvyyttä tai nopeita minä-rikkaaksi-heti-fiksejä, emme voi sinua auttaa. Sellaisia firmojakin Suomesta kyllä löytyy. Tosin niiden kyvyistä ja tuloksista emme osaa sanoa mitään. Vuosia internetin saloja penkoneena, osaamme vain kertoa sinulle sen, että varmin tapa niin sanotusti kerätä hilloa, on maksaa mainonnasta. Prosessi on silloin aina sama. Nettisaitti, josta on helppo ostaa ja mainonta, johon käytetään vähemmän rahaa kuin lisämyynnistä tulee voittoa. Oli sinun tuotteesi kate tähtitieteellinen tai myyt pienikatteista bulkkia, prosessi pysyy samana. Se on mitattavissa ja toistettavissa.

Pitkäjänteistä työtä itsesi ja asiakkaittesi hyväksi.


Edellä mainittu idea on simppeli. Sen toteuttaminen niin että siellä pankkitilillä oikeasti näkyy euroja, vaatii kuitenkin työtä. Yleensä myyminen internetissä ei ole helppoa tai nopeaa. Ja koska aloittaminenkin vaatii suhteellisen syvällistä opettelua, moni yritys jättää sen tekemättä. Kolmas yleinen syy, mihin törmään on, että mainonta on aloitettu, mutta kampanjasta ei jää mitään käteen. Usein asiakkaiden soittoja jäädään odottelemaan.

Jos kuitenkin olet valmis omistautumaan yritystoiminnallesi täysillä ja valmis tekemään pitkäjänteistä työtä itsesi ja asiakkaittesi hyväksi, olet ihan oikeassa paikassa. Ydin Digital kannattaa valita, koska Ydin Digital välittää.


Image

Saat toteuttamiskelpoisen strategian ja ohjeet, tai kaiken tehtynä puolestasi.


Saat meiltä toteuttamiskelpoiset strategiat ja ohjeet, miten parannat nettisivujesi konversioastetta - komealta kalskahtava termi, mikä yksinkertaisuudessaan kertoo, montako euroa keskimäärin yksi sivustollasi kävijä jättää. Tai tarvittaessa käärimme hihat, katsomme konepellin alle ja fiksaamme, mitä pitää. Ja tämän jälkeen luomme sinulle tuottavan ja mitattavan mainoskampanjan internetin palveluihin. Yleensä Faceen tai Googleen (ja heidän tytäryhtiöihinsä). Käytännössä sinulle jää hyvin vähän työtä ja uusia harmaita hiuksia.

Uskomme, että ilo ja mielenrauha ovat tärkeimmät asiat joita voit yrittämisellä saavuttaa. Tai oikeastaan ilo ja mielenrauha ovat tärkeimmät asiat, joita haluamme sinun tuntevan joka päivä. Moni saattaisi sanoa, että mielekkyys, omaisuus, asiakaskohtaamiset jne. ovat ne tärkeimmät saavutukset. Väitämme kuitenkin, että yrittäminen ei ole aina mielekästä. Asiakkaasi aiheuttavat usein stressiä ja ajattelevat lähinnä itseään. Omaisuuden hankkiminen yritystoiminnalla on lähtökohtaisesti haasteellista. Mutta jos työsi tuottaa sinulle iloa ja mielenrauhaa, jokainen päivä on tärkeä. Yrittäjä on iloinen ja hänen mielensä rauhallinen, koska hänen mainoksensa tuo taloon fyrkkaa.

Autamme sinua kohti tätä iloa ja mielenrauhaa.


Image

Usein kysytyt kysymykset
Tyytyväisiä asiakkaitamme: